Klopp zvijezdi Barce ponudio duplo veću platu za dolazak

Liverpool želi golmana Barcelone

Klopp zvijezdi Barce ponudio duplo veću platu za dolazak

Ekipa Liverpoola želi ovog ljeta znatno pojačati svoje redove.

Prioritetna pozicija koju Klopp želi pojačati jeste ona na golu, a njihova velika želja je golman Barcelone Marc-Andre ter Stegen.

Nijemac je navodno nezadovoljan minutažom u katalonskom gigantu te bi želio promijeniti sredinu, a najvjerovatnija destinacija je upravo Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ekipa sa Anfielda je, sudeći prema navodima španskog Sporta, spremna ponuditi njemačkom golmanu duplo veću platu od one koju sada ima, ukoliko se odluči obući njov dres. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi