Mladi fudbaler Uniteda

Martial: Mourinho? Ne bih o njemu...

Mladi fudbaler Manchester Uniteda Anthony Martial nije želio komentarisati špekulacije o dolasku Josea Mourinha na Old Trafford.

Francuski fudbaler je na pitanje novinara o Mourinhu odgovorio kako nije u redu pričati o tome dok je sadašnji trener Louis Van Gaal.

"Mourinho? Ne bih sada razmišljao i pričao o njemu. Ako Mourinho mora doći, doći će. U ovom trenutku, naš trener je Louis Van Gaal koji mi je dao mnogo samopouzdanja i svakog dana se trudim da mu se odužim", rekao je Martial.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Talentovani napadač je pred početak sezone u Manchester United stigao iz Monaca, a u dosadašnjih 40 utakmica za Crvene đavole postigao je 13 golova.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.