Napadači koji su neopravdano bolje ocjenjeni

Nije Vardy džaba razbijao: Oni imaju bolju ocjenu na FIFA 16

Ljubitelji igrice FIFA još uvijek čekaju novo izdanje kako bi napokon mogli zaigrati s Leicesterom, koji neće biti ocijenjen kao jedan od najslabijih klubova u Engleskoj, već onako kako treba.

Dok se čeka novo izdanje koje izlazi u septembru, milioni ljudi širom svijeta igraju aktuelno izdanje, koje s vremenom postaje sve manje relevantno.

Uprkos čestim updateima, FIFA 16 još uvijek ima nekoliko mana, a najbolji primjer za to je Jamie Vardy. Napadač Leicestera ima skromnu ocjenu 75, pa je tako veliki broj napadača koji su neopravdano bolje ocjenjeni od njega.

Mnogi od fudbalera sa naše liste igraju sezonu za zaborav, pa je stoga još interesantnije pogledati ko je to ispred napadača Leicestera.

Ko radi, taj i griješi, ali neke greške EA Sportsa su zaista glomazne. Nije Vardy nedavno bez razloga razbio tablu FIFA-e 16...

Papiss Cissé

Napadač Newcastlea Papiss Cisse igra veoma lošu sezonu, kao i cijela ekipa njegovog kluba, ali je njegova ocjena na FIFA-i ipak 78.

Andy Carroll

Baš poput Papissa Cissea, i napadač West Hama ima ocjenu 78...

Peter Crouch

Čak i Peter Crouch ima bolju ocjenu od trenutno drugog strijelca lige. Istina neznatno (76), ali je bolja.

Fabio Borini

Fabio Borini je ove sezone postigao samo dva gola, a njegova ocjena na FIFA 16 je 76.

Nabil Ghilas

Definitivno, Nabil Ghilas je jedan od najprecjenjenijih igrača na FIFA 16. Njegova ocjena je 78, što je prilično velika greška onoga ko je kreirao ovog robusnog napadača.

Fernando Torres

Napadač Atletico Madrida ni ove sezone ne igra na svom nivou, ali i dalje ima odličnu ocjenu 79.

Manucho

Manucho često čak nije ni starter u ekipi Rayo Vallecana, ali je po FIFA-i 16 dosta bolja napadačka opcija od Vardyja u vašem timu. Ocjenjen je sa, za njega sjajnih 77.

Michu

Fudbaler koji je u međuvremenu završio u 4. ligi Španije ima ocjenu 77. Bit će zanimljivo vidjeti kakva će ona biti u novom izdanju ove planetarno popularne igrice.

Shinji Okazaki

Japanac bez sumnje igra sjajnu sezonu u Leicesteru, ali da li je zaista bolji od svog saigrača Vardyja? FIFA kaže da jeste - 78

Steven Fletcher

Čak je i napadač Marseillea u odabranom društvu sa ocjenom 76.

Divock Origi

Iako je riječ o dobrom napadaču, od Origija se mnogo više očekivalo u Liverpoolu. Njegova ocjena 76 je pomalo nerealno visoka.

Radamel Falcao

Radamel Falcao - 83! Bez komentara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.