Uhapšene osobe koje su vrijeđale Vardyjevu kćerku

Policija brzo reagovala

Uhapšene osobe koje su vrijeđale Vardyjevu kćerku

Endin Čaušević

Napadač Leicestera Jamie Vardy nalazi se u centru engleske javnosti, ali ne zbog sjajnih igara koje pruža na terenu ove sezone.

Naime, Vardyjeva zaručnica Becky Nicholson postavila je na svom Twitter profilu dvije fotografije njihove kćerke, a nakon toga krenuli su bolesni komentari navijača Manchester Uniteda.

Becky je nakon toga napisala da ne može da shvati koliko neki ljudi mogu biti bolesni. Nakon svega ovoga u priču se uključila i policija koja je počela tragati za osobama koje su pisale komentare.

Engleski mediji objavili su u toku današnjeg dana da je policija iz Leicestera uhapsila nekoliko osoba za koje se vjeruje da su glavni krivci za ove bolesne komentare. Vardy se još uvijek nije oglasio, a zbog njegovog karaktera mnogi u policiji su se pribojavali da bi mogao uzeti pravdu u svoje ruke. Ipak, na kraju se sve završilo kako treba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi