USN.ba

Potvrđeno iz bihaćkog kluba

Jedinstvo bez trenera, Ključanin podnio ostavku

Benjamin Ključanin podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera NK Jedinstvo.

Jedinstvo je danas u okviru 21. kola Prve lige Federacije BiH poraženo od Novog Travnika sa 5:2 i tako dodatno zakomplikovalo borbu za opstanak, a nakon debakla trener Ključanin je saopštio igračima da podnosi ostavku. 

"Istina je da Ključanin više neće voditi Jedinstvo. Prihvatili smo ostavku i uskoro ćemo donijeti odluku o njegovom nasljedniku", kazao je sportski direktor bihaćkog kluba Irfan Demirović za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ključanin je preuzeo Jedinstvo krajem augusta i pod njegovim vodstvom klub je zabilježio u prvenstvu sedam pobjeda, tri remija i 11 poraza. Sa trenutnom 12. pozicijom na tabeli Jedinstvu do kraja sezone predstoji grčevita borba za opstanak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.