Zanimljivo u Banovićima, vodeći dvojac čeka lagan posao?

21. kolo 1. Lige Federacije BiH

Zanimljivo u Banovićima, vodeći dvojac čeka lagan posao?

Takmičenje u 1. Ligi Federacije Bosne i Hercegovine stiglo je do 21. kola.

Lider na tabeli Metalleghe će dočekati ekipu Rudara iz Kaknja, koja se nalazi na devetoj poziciji na tabeli. Uloga favorita pripada Jajčanima, koji imaju imperativ osvajanja tri boda s kojim bi ostali na vrhu i nakon ovog kola.

Prvi pratilac Metalleghea, ekipa Zvijezde iz Gradačca, će u ovom kolu također biti domaćin. U goste im dolazi Radnički iz Lukavca, i svaki ishod osim pobjede domaćih bio bi veliko iznenađenje.

Gledajući tabelu, derbi ovog kola igra se u Banovićima, gdje će Budućnost dočekati Bratstvo. Tim iz Gračanice se nalazi u seriji od četiri uzastopne pobjede i nema sumnje da nas očekuje vrlo zanimljiva i neizvjesna utakmica, a poraženi iz ovog susreta bi se vrlo lako mogao oprostiti od borbe za ulazak u Premijer ligu BiH.

Od ostalih utakmica današnjeg programa, Čapljina će dočekati Slogu, Bosna se sastaje sa Braniteljem, a Goražde sa Podgmečom. Sutra su na rasporedu dvije utakmice i to GOŠK - Orašje, te Novi Travnik - Jedinstvo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sve utakmice 21. kola igraju se u terminu od 16 sati i 30 minuta.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi