Odrađen još jedan trening

Pobjeda nad Vlašićem jedini cilj nogometaša Iskre

Samir Mlaćo

Nogometaši Iskre danas su na svom Jakliću obavili redovni poslijepodnevni trening, a radilo se veoma kvalitetno sa željom da igrači što spremniji dočekaju subotnji duel sa Vlašićem iz Turbeta.

Bugojanci su u prva dva kola drugog dijela sezone u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad upisali samo jedan bod i nisu postigli nijedan pogodak, što svakako brine struku klubu. Slabe igre Iskre iskoristio je Borac iz Izačića tako da je tim sa Jaklića pao na drugu poziciju, ali i pored toga ostao najveći kandidat za osvajanje prvog mjesta koje donosi ždrijeb za Prvu ligu Federacije.

Današnji trening zbog drugog okupljanje amaterske selekcije NS SBK/KSB propustio je Haris Seferović, koji će propustiti i duel sa Vlašićom, s obzirom da je u Ključu(0:0) zaradio svoj treći žuti karton.

Iskra je protiv Vlašića veliki favorit te se u ovom klubu nadaju da će i napadači konačno proraditi te da bi eventualna pobjeda donijela pozitivnu atmosferu u klub pred odlučujuće susrete sa Borcem, Krajinom, Krajišnikom....

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.