Novčane kazne za igrače i trenere bugojanske Iskre

Nakon poraza od Viteza

Novčane kazne za igrače i trenere bugojanske Iskre

Samir Mlaćo

Nakon što su jučer poraženi od jednog od najvećih suparnika u borbi za prvo mjestu u Drugoj ligi Federacije (Zapad), FK Vitez (1:0), nogometaši Iskre jutros su obavili redovni trening na stadionu Jaklić.

Jučerašnjim pomalo i neočekivanim porazom Bugojanci su dodatno zakuhali utrku za osvajanje prvog mjesta, pa je očekivano bilo nezadovoljstvo navijača, ali i svih u klubu koja su se nadali bodovima iz obližnjeg Viteza.

Iskra će u narednom kolu opet gostovati, ovaj put ekipi Ključa koja se grčevito bori za opstanak, pa će timu sa Jaklića to biti još jedan veoma težak ispit.

Iz Uprave kluba iz Bugojna za SportSport.ba su otkrili da će zbog jučerašnjeg poraza svi igrači koji su nastupali protiv FK Vitez te treneri u stručnom štabu biti novčano kažnjeni, ali i da će kazne biti mnogo rigoroznije ukoliko se slične stvari ponove i u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskra se nakon 10. odigranih kola nalazi na prvo mjestu sa 20 osvojenih bodova, a uoči početka ove sezone Bugojanci su istakli da im je jedini cilj osvajanje prvog mjesta  koje donosi baraž za Prvu ligu Federacije BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije