Bljesak.info

Italijanski klub u Mostaru

Bari posjetio Zrinjski, uskoro i prijateljski meč

Fudbaleri Barija danas su u pratnji predsjednika Gianluce Papareste i gradonačelnika istoimenog grada Antonija Decara posjetili Mostar.

Talijani su svoj boravak u Mostaru iskoristili za posjetu stadionu Pod Bijelim brijegom gdje su se susreli sa rukovodstvom Zrinjskog i potom uz zajedničku fotografiju razmijenili darove, a nakon toga izaslanstvo kluba i grada Barija se zaputilo u Međugorje.   

Boravak Barija u Hercegovini je bio jednodnevni i vrijedi istaći da su iz oba kluba  u zajedničkom razgovoru izrazili želju da Zrinjski i Bari u bliskoj budućnosti odigraju i prijateljsku utakmicu kao početak jednog prijateljstva. 

"Zrinjski i Bari imaju već nešto zajedničko, a to su klupske boje. Nadamo se da će nam i rezultati biti slični, kako ste vi prvi u prvenstvu, da i mi budemo na prvom mjestu. Želim Zrinjskom puno uspjeha i kvalitetnih rezultata u nastavku", izjavio je predsjednik Barija Gianluca Paparesta. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bari u Seriji B zauzima treću poziciju i kandidat je za ulazak u elitni rang. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.