Najbolji tim Lige prvaka

Četvorica igrača Atletico Madrida u timu sedmice

U utorak i srijedu su se igrale revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka, a ovu fazu takmičenja obilježila je eliminacija Barcelone iz najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

U polufinale su se plasirali Atletico Madrid, Real Madrid, Manchester City i Bayern Munchen, koji su preskočili svoje prepreke i rezervisali sebi mjesto u samoj završnici.

Tradicionalno, dan nakon utakmica Uefa.com objavi najbolji tim sedmice, a ovoga puta u njemu zasluženo prednjače fudbaleri Atletico Madrida.

U idealnom timu našli su se Godin, Filipe Luis, Niguez i Griezmann, pa su tako Jorgandžije jedini tim sa četiri predstavnika u ovoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid i Manchester City imaju po tri igrača u idealnom timu: Carvajal, Casemiro i Ronaldo, odnosno Hart, Otamendi i De Bruyne, dok je jedini igrač Bayerna na ovoj listi Arturo Vidal.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.