Gospodska izjava Jordija Albe

"Vidio sam da je bio penal, ali..."

Gospodska izjava Jordija Albe

Defanzivac Barcelone Jordi Alba dao je gospodsku izjavu nakon što je njegov tim eliminisan od Atletico Madrida.

Katalonci su u Madridu izgubili sa 2:0 i tako se oprostili od Lige prvaka, a nakon utakmice se mnogo govorilo o sucu Rizzoliju, koji je u finišu utakmice propustio svirati jedanaesterac za Barcelonu.

"Vidio sam da je bio penal. Gabi je igrao rukom u šesnaestercu, ali je sudac ipak odradio dobar posao. Njegove odluke nisu uticale na rezultat, niti nas je Atletico prošao zbog toga. Generalno, Rizzoli je bio dobar", rekao je Alba.

Barcelona je u drugom poluvremenu utakmice na Vicente Calderonu propustila veliki broj prilika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Imali smo svoje šanse koje smo morali iskoristiti. Sada moramo ostati ujedinjeni i skoncentrisati se na osvajanje Primere i Kupa kralja", zaključio je Jordi Alba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi