Trener kraljevskog kluba odgovorio novinarima

Zidane: Nemam razloga da odmaram Ronalda

Endin Čaušević

Ekipa Real Madrida jučer je na gostovanju ubjedljivo savladala Getafe sa 5:1.

Kraljevski klub odigrao je još jednu dobru utakmici i pokazao da se trenutno nalazi u sjajnoj formi. Ronaldo je ponovo bio jedan od najboljih na terenu, a mnogi su se zapitali zašto ga Zidane nije odmarao kada se utakmica već riješila.

"Odmarali smo malo Benzemu i Balea, ali ne Ronalda. On je igrao dobro i nisam imao razloga da ga mijenjam", rekao je Zidane.

Francuski stručnjak dodao je da je sretan kako su jučer igrali James Rodriguez i Isco koji nisu imali previše za igru ove sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zadovoljan sam s njima jer znam da im nije lako. Sretan sam što iskoriste svaki put priliku koju dobiju, tako je bilo i u ovoj utakmici", dodao je trener Real Madrida.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.