Vidal oprezan pred polufinale

"Atletico je najteži rival kojeg smo mogli dobiti"

Ekipa Bayerna iz Minhena u polufinalu Lige šampiona igrat će protiv Atletico Madrida.

Vezni igrač ekipe iz Minhena Arturo Vidal vjeruje kako je njegov tim dobio najtežeg mogućeg protivnika u ovoj fazi takmičenja.

"Atletico je najteži rival kojeg smo mogli dobiti u polufinalu. Vidjeli smo to protiv Barcelone. Oni su sjajan tim i fizički su odlično spremljeni. Mislim da njima naš stil igre odgovara jer oni vole igrati na kontra napade. Bit će to veoma težak dvomeč, ali nadam se da moožemo proći u finale", rekao je Vidal.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da se prvi meč izmjeđu ove dvije ekipe igra 27. aprila na Vicente Calderonu, dok je revanš na rasporedu 3. maja u Minhenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.