Četvorica igrača Atletico Madrida u timu sedmice

Najbolji tim Lige prvaka

Četvorica igrača Atletico Madrida u timu sedmice

U utorak i srijedu su se igrale revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka, a ovu fazu takmičenja obilježila je eliminacija Barcelone iz najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

U polufinale su se plasirali Atletico Madrid, Real Madrid, Manchester City i Bayern Munchen, koji su preskočili svoje prepreke i rezervisali sebi mjesto u samoj završnici.

Tradicionalno, dan nakon utakmica Uefa.com objavi najbolji tim sedmice, a ovoga puta u njemu zasluženo prednjače fudbaleri Atletico Madrida.

U idealnom timu našli su se Godin, Filipe Luis, Niguez i Griezmann, pa su tako Jorgandžije jedini tim sa četiri predstavnika u ovoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Real Madrid i Manchester City imaju po tri igrača u idealnom timu: Carvajal, Casemiro i Ronaldo, odnosno Hart, Otamendi i De Bruyne, dok je jedini igrač Bayerna na ovoj listi Arturo Vidal.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi