Legenda Barcelone 'bocnula' Kraljeve

Stoičkov: Real Madrid je smiješan

Legendarni napadač Barcelone i reprezentacije Bugarske Hristo Stoičkov iskoristio je priliku da 'bocne' fudbalere i Upravu Real Madrida.

Barceloni ne ide najbolje u posljednje vrijeme te su upisali tri vezana poraza u Primeri, a ispali su iz Lige šampiona već u četvrtfinalu.

Ipak, legendarni fudbaler ovog kluba smatra da će Barcelona sigurno osvojiti naslov u Primeri, dok za Real Madrid poručuje da su smiješni.

"Smiješni ste kada ste zadovoljni s jednim osvojenim naslovom u posljednjih osam godina. Lako je sada kritikovati Enriquea, Messija ili Neymara, a prije par sedmica bili su vam heroji. Barcelona sigurno osvaja naslov prvaka", rekao je Stoičkov.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da Barcelona sada ima isti broj bodova kao Atletico Madrid te bod više od Reala, a Katalonci večeras gostuju kod Deportiva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.