Misterija riješena: Poznato kako se povrijedio Bale

Bale se povrijedio dok je igrao golf?

Misterija riješena: Poznato kako se povrijedio Bale

Endin Čaušević

Zvijezda Real Madrida, Gareth Bale, propustit će utakmicu protiv Villarreala zbog povrede.

Naime, španski mediji jučer su objavili da Zidane ne moge računati na Balea u utakmici 34. kola španske Primere zbog povrede mišića. Nikome nije bilo jasno kako se Bale povrijedio na dan kada su igrači bili slobodni.

Ipak, prema pisanju španskih medija čini se da je i ta misterija riješena. Naime, Bale je u ponedjeljak boravi u Cadizu gdje je s prijateljima igrao golf.

Jedan od uposlenika izjavio je da se Bale pri povratku u Madrid žalio na bolove u mišiću desne noge, ali je zamolio sve koji su bili prisutni da te informacije zadrže za sebe. Ipak, vijest o bizarnoj povredi Balea ubrzo se proširila Španijom.

Bit će zanimljivo šta će na sve ovo reći Zinedine Zidane kojeg u završnici prvenstva očekuje nekoliko važnih utakmica u kojima ne može računati na jednog od najboljih igrača ove ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti