Perez otkrio koje igrače želi dovesti na ljeto

Impresivna lista želja predsjednika Reala

Perez otkrio koje igrače želi dovesti na ljeto

Endin Čaušević

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, izjavio je da će na ljeto pokušati dovesti nekoliko zvučnih pojačanja.

Perez je za španske medije izjavio da na svojoj listi želja ima nekoliko fudbalera koje će svim silama na ljeto pokušati dovesti na Santiago Bernabeu.

Svakodnevno se sa kraljevskim klubom povezuje nekoliko novih imena, pa je tome Perez htio stati u kraj. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je za španske medije izjavio da na ljeto želi dovesti Edena Hazarda, Paula Pogbu, Pierre-Emericka Aumabeyanga, Harryja Kanea i Riyada Mahreza. Teško je da će uspjeti dovesti sva imena sa svoje liste, ali će uspjeh biti ukoko barem jedan od ovih fudbalera od naredne sezone bude u dresu kraljevskog kluba.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti