Tvrdi španski list AS

Real kvari planove PSG-u: Ronaldu novi ugovor

Španski sportski list AS objavio je da će Cristiano Ronaldo vjerovatno i u budućnosti nastupati za Real Madrid. 

Fantastični portugalski fudbaler je u nekoliko navrata isticao da je sretan u Real Madridu i da je to klub u kojem bi volio završiti svoju karijeru, a prema svemu sudeći, svoju želju će i ostvariti. 

Sadašnji ugovor sa kraljevskim klubom Ronaldu ističe 2018. godine, ali je spreman da prije kraja tekuće sezone stavi novi paraf i ostane na Santiago Bernabeu do svoje 35. godine. Barem tako tvrdi španski sportski list AS. 

Nije tajna da u redu za dovođenje Ronalda već neko vrijeme stoji Paris Saint-Germain, tako da ne čudi što Real Madrid želi što prije da okonča pregovore sa svojom najvećom zvijezdom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.