Premijer liga BiH

Mladost slavi, Travnik za 45 minuta zabio sedam golova

Edmir Škorić

Mladost je u Zvorniku stigla do velike pobjede (2:0) u borbi za opstanak, dok je Travnik preokretom došao do trijumfa nad Veležom (7:1).

Drina je već ispala iz lige, dok je Mladost današnjom pobjedom u Zvorniku došla na korak od ostanka u društvu najboljih bh. klubova.

Kakanjci sada imaju 36 bodova sedam više od Borca, koji se nalazi u opasnoj zoni. Gosti su rano stigli do vodstva autgolom Vasiljevića, a konačnih 2:0 je u finišu postavio rezervista Hodžić.

Travnik se dosta mučio, ali je uspio da ostvari pobjedu protiv otpisanog Veleža. Gosti iz Mostara su vodili 1:0 na poluvremenu, a gol je postigao Ćemalović. U finišu prvog dijela isključen je Kočić, a onda u nastavku Travničani zabijaju čak sedam golova.

Jelić je na otvaranju drugog dijela pogodio za 1:1, a onda su pogađali Nuhić (2), Smajić, Kouadio (2) i Varupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.