Trener Olimpica nakon poraza u Kaknju

Odović: Odigrali smo katastrofalno

D. Kurbegović

Nogometaši Olimpica danas su u veoma važnoj utakmici za opstanak u Premijer ligi nakon veoma loše partije sasvim zasluženo poraženi rezultatom 2:0 od domaće Mladosti iz Kaknja.

Izabranici Milomira Odovića uprkos veoma dobrom igračkom kadru, danas nisu pokazali ništa od onoga što zaista i mogu. Nakon utakmice svjestan da je današnjim porazom ekipa iz Sarajeva u veoma teškoj situaciji, razočaran je bio i trener gostiju.

"Veoma kvalitetna Mladosti je zasluženo pobijedila, moja je ekipa katastrofalno loše odigrala prvo poluvrijeme, ne mogu da vjerujem da ekipa koja se bori za opstanak da ima ovakav pristup i ulazak u utakmicu koja je bila praktično odlučujuća. U drugom poluvremenu smo bili nešto bolji, ali imali smo problema u završnici", istakao je Odović.

Olimpic je primio dva gola nakon greški odbrane gostiju.

"Mi smo prvih 10-tak minuta dosta dobro u polju igrali, imali smo problema naprijed. Mladost nam prvi puta dođe do gola i postignu nam gol nakon ubacivanja iz auta, drugi pogodak isto tako smušena reakcija odbrane. Danas definitivno moja ekipa je morala bolje i imati bolji pristup i odnos prema klubu", razočaran je Odović.

Nakon današnjeg poraza Olimpic je u veoma teškoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U teškoj situaciji smo, a sada igramo dvije odlučujuće utakmice protiv ponajboljih ekipa u ligi. Vidjet ćemo u narednom periodu, mi prije svega moramo promijeniti odnos prema igri, pa tek onda eventualno nešto i očekivati", završio je trener Olimpica.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi