Handanovič na meti londonskog kluba

Conte našao zamjenu za Courtoisa?

Endin Čaušević

Golman Chelseaja, Thibaut Courtis, na kraju sezone mogao bi napustiti Stamford Bridge.

Već duže vremena špekuliše se o tome da bi Belgijanac na kraju ove sezone mogao napustiti Chelsea. Jučer se u engleskim medijima pojavila informacija da bi Belgijanac svoju karijeru mogao nastaviti u redovima Barcelone.

Ipak, novi menadžer Plavaca, Antonio Conte, već ima zamjenu za ovog golmana. Prema pisanju engleskih medija Conte je zainteresovam da na kraju sezone u Chelsea dovede golmana Intera Samira Handanoviča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 31-godišnji Slovenac je u posljednje dvije sezone Serije A proglašavan za najboljeg golmana, a Chelsea bi ga mogao dovesti za sumu od deset miliona funti. Također, na meti Plavaca nalazi se i golman Southamptona Fraser Forster.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.