Najavio ostanak Pjanića i Nainggolana

Sabatini: Računamo na Džeku ako se ne predomisli

Walter Sabatini izjavio je kako će Roma u prijelaznom roku zadržati Miralema Pjanića i Radju Nainggolana. 

Dvojac iz Rome se sve češće povezuje sa evropskim velikanima poput Chelseaja i Bayerna, međutim šanse da napuste Olimpico su minimalne. Barem tako tvrdi sportski direktor kluba Walter Sabatini. 

"Obojicu možemo zadržati i napravit ćemo to. Pitanje je samo žele li oni ostati", izjavio je Sabatini za italijanske medije i potom se osvrnuo na Edina Džeku, koji se također dovodi u vezu sa odlaskom iz Rome. 

"Džeko želi ostati u Romi. Računamo na njega i dalje ako se ne predomisli, a svjesni smo također i da se u Wolfsburgu i Manchester Cityju mučio u svojim prvim sezonama", kaže sportski direktor Rome. 

Sabatini je u svom obraćanju kazao da svoju budućnost u Romi vidi do 30. juna, a novinare je također interesovala i situacija sa kapitenom Tottijem. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti zaslužuje novi ugovor, iako sam u početku bio protiv toga. Mislio sam da je bolje biti mladi sportski direktor ili tako nešto nego stari igrač, no u posljednjim utakmicama je odigrao fantastično", istakao je Sabatini. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.