Tvrde mediji u Hrvatskoj

Senijad Ibričić pred potpisom za Hajduk

Nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić vratit će se na Poljud, pišu hrvatski mediji. 

Ibričić je nedavno okončao saradnju sa iranskim Sepahanom i kao slobodan fudbaler dobio je nekoliko ponuda za nastavak karijere, no sve je izvjesnije da će se vratiti u 'svoj' Hajduk u kojem je proveo najljepše trenutke karijere. 

Poznato je već da je Ibričić pred potpisom ugovora za Hajduk i sa čelnicima splitske momčadi je sve dogovorio, ali završnu riječ će morati dati novi trener Marijaš Pušnik, koji bi u narednim danima trebao sjesti i porazgovarati sa bh. fudbalerom. 

U protekloj sezoni Ibričić je za Sepahan odigrao devet utakmica, a prije nego što je otišao u Iran nastupao je za Karsiyaku, Erciyesspor, Kasimpasu, Vardar, Gaziantepspor, Lokomotiv, Hajduk, Zagreb i Podgrmeč iz Sanskog Mosta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.