Bh. fudbaler iz Legije

Vranješ: Priželjkivao sam Zrinjski

Stojan Vranješ nije krio zadovoljstvo nakon što je saznao da će Legia u drugom pretkolu igrati protiv Zrinjskog. 

Žrijebom u švicarskom Nyonu je odlučeno da će Legiji prva prepreka na putu do Lige prvaka biti Zrinjski, a da će u ovom susretu tim iz Varšave biti veliki favorit svjestan je i povremeni bh. reprezentativac Stojan Vranješ. 

"Svaku ekipu maksimalno respektujemo i za nas od danas počinje operacija zvana 'Zrinjski'. Iako smo bez sumnje favoriti, to ćemo morati opravdati na terenu i uvjeren sam da ćemo uz maksimalno zalaganje svih igrača proći u sljedeću rundu. Znamo da neće biti jednostavno, Zrinjski igra veoma dobro, no vjerujemo u svoj kvalitet", kazao je Vranješ za SportSport.ba. 

Vranješ je dodao da je Legia imala sreće pri žrijebanju. 

"Ja iskreno nisam nešto mnogo razmišljao žrijebu, ali u svakom slučaju sam zadovoljan. Dobro smo prošli, mada ne znam kako u Zrinjskom gledaju na nas. Ja sam se potajno nadao Zrinjskom jer se radi o klubu iz BiH", priznao je Vranješ na kraju razgovora. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvi meč igrat će se 12 ili 13. jula u BiH, dok je uzvrat 19. ili 20. jula u Varšavi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.