Foto: EPA

Želi Suareza i Kroosa

Pep se ne šali: City šalje ponude za zvijezde Barce i Reala

Midhat Šljivak

Dolaskom Pepa Guardiole u Manchester City ovaj tim će u narednoj sezoni Premiershipa izgledati znatno drugačije.

Španski stručnjak je na Etihad već doveo njemačkog veznjaka Ilkaya Gundogana i španskog fudbalera Nolita, a Pep nema namjeru da čuva novac bogatih vlasnika.

Tako je spremio dvije ogromne ponude za zvijezde Reala i Barcelone. Njegova želje su Luis Suarez i Toni Kroos, koji bi skupo koštali Građane.

Suarez bi koštao City oko 85 miliona funti, Kroos 20-ak miliona manje, ali s obzirom na to koliko vlasnici kluba troše, ne treba čuditi ako stigne i zvanična ponuda na adrese Barcelone i Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kroos se ranije povezivao s prelakom u Premiership. Bio je velika želja Manchester Uniteda, ali do transfera nikad nije došlo. S druge strane, urugvajski napadač Luis Suarez je ponudu Građana imao i prije odlaska u Barcelonu, no odlučio se za odlazak na Nou Camp.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.