Guardiola doveo još jedno, ali neočekivano pojačanje

Zinchenko u Cityju

Guardiola doveo još jedno, ali neočekivano pojačanje

Edmir Škorić

Ukrajinski reprezentativac Oleksandr Zinchenko mogao bi da potpiše za Manchester City.

Devetnaestogodišnji krilni nogometaš dao je dva gola u 26 nastupa prošle sezone za ruski klub Ufa, u koji je 2015. godine stigao iz Šahtara.

Kakav je talent, najbolje pokazuje činjenica da je igrao za Ukrajinu na sve tri utakmice Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Iako nije zvanično, prema nekim sajtovima on je već član engleskog tima i sigurno da će imati veliku čast da dijeli svlačionicu s brojnim zvijezdima i svojim idolima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dodajmo da je igrao i za mlade ukrajinske selekcije, a da je rođen u decembru 1996. godine u ukrajinskom gradu Radomyshl.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti