FOTO: EPA

Fudbaler Dinama ide u Milan?

Galliani u Zagrebu finalizira posao sa Dinamom

Adriano Galliani je doputovao u Zagreb kako bi angažovao Marka Pjacu iz Dinama.

Brojni mediji iz susjedstva su objavili da je sportski direktor Milana stigao u hrvatsku prijestolnicu i navodno razlog njegove posjete leži u finaliziranju transfera 21-godišnjeg ofanzivca Marka Pjace.

Pjaca je svojim fenomenalnim nastupima u dresu Dinama i reprezentacije Hrvatske skrenuo pažnju brojnih klubova, no sve je izglednije da će svoju karijeru nastaviti u Seriji A i kao najozbiljniji kupac spominje se Milan. 

U ovom trenutku nije poznato koliko je posrnuli gigant spreman ponuditi na ime obeštećenja, a vrijedi podsjetiti da borbu za Pjacu također vodi i Inter. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.