Trener Zrinjskog nakon meča

Marinović: Gol Legije nas je probudio

Edmir Škorić

Prvak BiH, Zrinjski, osvjetlao je obraz bh. nogometa, barem u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv poljske Legije.

Zrinjski je igrao dobro i izvukao povoljnih 1:1, mada će za sedam dana biti pravi pakao u Varšavi.

Trener Vinko Marinović nije imao razloga da bude nezadovoljan, iako svjestan da je njegov tim bio nešto oprezniji u prvom dijelu.

"Legia je vrlo dobra ekipa i pokazali su to danas na terenu. U prvm dijelu smo previše respektovali rivala, ali na poluvremenu smo odlučili da budemo ambiciozniji i hrabriji", kazao je Marinović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Protivnik je poveo, ali taj gol nas je probudio. Zadovoljan sam kako je moja ekipa odigrala, iako ne sumnjam da će biti jako teško u revanšu. No, uradit ćemo sve što je u našoj moći...".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.