Zrinjski remizirao s Legijom

Tomić: Da smo bili samo malo hrabriji u prvom...

Edmir Škorić

Veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić smatra da bi hrabrija igra u prvom dijelu i manji respekt prema rivalu donijeli i pobjedu Plemićima.

U redovima Zrinjskog se svi slažu da se previše dalo respekta na početku  Poljacima. 

"Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme, dok smo u prvom previše respektovali Legiju. Da smo od početka igrali kao u drugom, vjerujem da bismo i pobijedili", rekao je Tomić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ali mislim ad smo se predstavili u dobrom svjetlu. Ostala je još jedna utakmica i može se svašta desiti, ali uz malo sreće možemo proći dalje. Na Euru smo vidjeli kako svako svakog može da pobijedi".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da je Legia u vodstvo stigla u 49. minuti golom Nikolića, a da je Katanec u 57. postavio konačnih 1:1. Revanš je za sedam dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.