Pripreme za novu sezonu

Drina u provjeri bolja od Karađorđa

M. Jakovljević

Fudbaleri Drine trenutno se u Topli kod Aranđelovaca spremaju za sezonu u Prvoj ligi RS. 

Ekspedicija tima iz Zvornika se sastoji od 24 igrača na koja će u novoj prvenstvenoj sezoni računati trener Mile Lazarević, a u okviru priprema odigrana je u pripremna utakmica protiv Karađorđa. 

Drina je uspjela savladati domaćinsku momčad rezultatom 2:0, a za pobjedu su najzaslužniji bili Brčalić i Stevanović koji su protivničku mrežu tresli u 45. i 76. minuti.

"Odigrali smo dobro prvo i drugo poluvrijeme. Stvoreno je još nekoliko šansi za golove, ali ovo su pripremne utakmice. Do početka sezone bit će bolje sve", kazao je trener Lazarević.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Karađorđe - Drina 0:2

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.