Cico Kranjčar uveo promjene

Velika čistka u Dinamu, potjeran i igrač iz BiH

Dinamov trener Zlatko Kranjčar napravio je veliku čistku u svlačionici tima sa Maksimira, pišu hrvatski mediji. 

Kranjčar je svojim dolaskom odlučno posegnuo za promjenama i u petak je šestorici profesionalaca pokazao put prema B momčadi Dinama, a kao višak je okarakterisan i fudbaler koji je rođen u Goraždu - Damir Šovšić. 

Šovšić, koji je u prošlosti nastupao za kadetsku reprezentaciju BiH, dobio je minutažu u evropskoj utakmici u Skoplju, no situacija se brzo okrenula i više ga u Dinamu nema ni na mapi. 

Višak u Dinamu su još čuvar mreže Antonio Ježina, lijevi bek Mario Musa, veznjaci Franko Andrijašević i Zvonko Pamić te napadač Dejan Radonjić. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Vrijedi podsjetiti da je Šovšić u prošlosti bio član omladinske škole FK Sarajevo i prije nego što je došao u Dinamo nastupao je još za Zagreb i Lokomotivu. Također bio je član i mlade reprezentacije Hrvatske. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti