Zdravko Mamić sprema novi senzacionalan transfer

Iz Dinama u slavni Liverpool

Zdravko Mamić sprema novi senzacionalan transfer

Dinamov 'wunderkind' Ante Ćorić će, prema pisanju inostranih medija, karijeru nastaviti u Engleskoj. 

Najmlađi hrvatski reprezentativac (19) je očarao brojne evropske velikane, a jedan od njih je slavni Liverpool i navodno Jurgen Klopp je zajedno sa rukovodstvom kluba sastavio konkretnu ponudu tešku 15 miliona eura. 

Službena ponuda trebala bi u Maksimirsku 128 stići za dva-tri dana, a dobro obaviješteni menadžerski izvor sa Otoka tvrdi da Nijemac na klupi Liverpoola želi što prije realizirati transfer kako bi Ćorić na turneji po SAD-u brzo ušao u pogon. 

Sada je na potezu uprava Dinama, odnosno njihov vanjski savjetnik Zdravko Mamić i preostaje za vidjeti hoće li sada nakon ispunjenja odštetnog zahtjeva krenuti s licitacijom te tražiti koji milion više. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ćorića je ranije silno želio dovesti Manchester City i čak su i uvjeti bili nešto povoljniji, ali Liverpool je ponuđenim jamstvom igranja očito odigrao mudrije. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti