"Fudbaleri Dinama na Marakani ne bi ni izašli na teren"

Luis Ibanez sasvim iskreno

"Fudbaleri Dinama na Marakani ne bi ni izašli na teren"

Argentinski fudbaler Luis Ibanez dao je vrlo zanimljivu izjavu za hrvatske medije u kojoj se dotakao eventualnog duela Crvene zvezde i Dinama.

Bivši fudbaler hrvatskog, a danas srbijanskog prvaka je istakao da ne bi volio da se ova dva kluba sastanu u jednoj takmičarskoj utakmici. Obzirom da se i Dinamo i Zvezda nalaze u kvalifikacijama za Ligu prvaka, taj ogled je moguć, ali ga popularni Lucho ne priželjkuje.

"Volio bih da igramo, ali prijateljsku utakmicu. Da se sve bazira na teren i da odmjerimo snage bez publike. Iskreno, ne želim meč sa Dinamom u atmosferi kakva bi bila na Maksimiru i Marakani", rekao je Ibanez, te dodao:

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Maksimir bi sigurno bio pun, a Marakana je posebna priča. Iza tunela su navijači i mislim da Dinamo na Marakani ne bi mogao ni izaći na teren. Eh, da je samo fudbal u pitanju...".

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi