Cibalia ispustila bodove protiv Slaven Belupa

Tiago zabio prvijenac, pa se povrijedio

Samir Mlaćo

Nogometaši Cibalije jučer su na gostovanju kod Slaven Belupa upisali poraz od 3:2, te tako nakon dva odigrana kola u novoj sezoni 1.HNL-a nemaju nijedan osvojen bod.

Slaven je poveo već u trećoj minuti, a onda je Cibalija uspjeli brzo preokrenuti vodstvo u svoju korist, a za 1:2 pogodio je bivši fudbaler Željezničara, Brazilac Tiago Faria.

Tiago je nedugo zatim zaradio i žuti karton, a onda i izašao na poluvremenu utakmice zbog povrede.

Cibalija je poslije Tiagovog izlaska primila dva pogotka te na kraju ispustila bodova, a prema pisanju hrvatskih medija radi se o neugodnoj povredi o kojoj će više informacija biti poznato u narednim danima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Brazilac je u dresu Željezničara odigrao 27 utakmica i postigao pet pogodaka, a na kraju prošle sezone odlučio je sporazumno raskinuti sa Plavima sa Grbavice. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.