Tiago pronašao novi klub

Nije otišao u Brazil, već u susjedstvo

Tiago pronašao novi klub

Samir Mlaćo

Brazilac Tiago Faria, koji je u prošloj sezoni nastupao za Željezničar, pronašao je novi klub. 

Iako je prilikom odlaska sa Grbavice poručio da se vraća u svoj Brazil kao i njegov sunarodnjak Mailson, Tiago ipak nije otišao daleko od naše zemlje već se skrasio u susjedstvu.

Naime, ovaj 27-godišnjak potpisao je za ekipu HNK Cibalia, novog-starog člana 1.HNL, a trenutno se nalazi na pripremama sa svojom novom ekipom u Međugorju.

Tiago je u protekloj sezoni u Premijer ligi u dresu Plavih sa Grbavice upisao 23 nastupa uz pet pogodaka, dok je u Kup takmičenju upisao četiri nastupa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Brazilac je sa Cibalijom potpisao dvogodišnji ugovor, a svoj zvanični debi u novom klubu imati će u prvom kolu kada u Vinkovce dolazi splitski Hajduk. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi