Mrze ga zbog izdaje

Navijači Napolija poželjeli Higuainu da slomi obje noge

Već je jasno da će Gonzalo Higuain ovog ljeta postati fudbaler Juventusa i samo je pitanje dana i sata kada će se to ozvaničiti.

Navijači Napolija su bijesni na Higuaina, koji je do jučer bio njihov najveći ljubimac. Prelazak u redove ljutog rivala mu neće nikada oprostiti, a bit će zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati kada Stara dama bude gostovala u Napulju.

Dokle ide njihova mržnja prema Higuainu dovoljan je dokaz i najnovija pjesma koju su osmislili.

Najvatrenije pristalice Napolija su poželjele Higuainu da "slomi obje noge", a taj 'zadatak' su postavili pred novog defanzivca svog kluba Lorenza Tonellija, kojem su pjesmom poručili da potpuno udesi omraženog Argentinca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Usput, Gonzalo Higuain je propustio današnji trening Napolija...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.