Odgođen ljekarski pregled Pogbe

Padaju u vodu nade navijača Manchester Uniteda?

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti Juventus, te će svoju karijeru nastaviti u redovima Manchester United.

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da će Pogba napustiti Juve, te da će se vratiti u United. Ukoliko se ovaj transfer ostvari Pogba će postati najskuplji igrač u historii ove igre. Da je sve na pri samom kraju najbolje govori i izjava agenta francuskog igrača Mine Raiole.

Naime, on je danas izjavio da je Pogba trebao odraditi ljekarske preglede sa Crvenim đavolima, ali da su oni u posljednji trenutak odgođeni. Još uvijek nije poznato zašto, ali svi vjeruju da će Pogba u narednim danima postati igrač Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U prilog tome idu i priče u italijanskim medijima koji tvrde da je Higuain pred samim potpisom za Juve. Potvrda dolaska Argentinca trebala bi doći već danas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.