Prijateljski meč

Hazard ublažio poraz od Reala, Begović se nije proslavio

Edmir Škorić

Real Madrid i Chelsea odigrali su večeras u SAD-u prijateljski meč i Kraljevi su slavili s 3:2.

Meč u kojem su Zinedine Zidane i Antonio Conte dali šansu mlađim i onima na koje previše i ne računaju, završen je golijadom i trijumfom Madriđana.

Marcelo je u prvih pola sata postigao dva pogotka na dvije asistencije Asensiaa, da bi potom Brazilac u 37. minuti asistirao Diazu, koji je povisio na 3:0.

 Naš reprezentativni golman Asmir Begović nije se proslavio, pa je na poluvremenu zamijenjen Thibautom Courtoisom, a Belgijac u nastavku nije primio pogodak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U timu Chelseaja zaigrali su u drugih 45 minuta Cuadrado, Batshuayi, Hazard... i upravo je Hazard s dva gola u posljednjih 10 mintua ublažio poraz Plavaca.


 
Marcelo drugi by goloviliga
 
Eden Hazard Goal HD - Real Madrid 3-1 Chelsea... by fantasticfootball
3-2 Eden Hazard Goal HD - Real Madrid 3-2... by fantasticfootball

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.