Begović nesavladiv u pobjedi Chelseaja nad Liverpoolom

Plavci slavili sa 1:0

Begović nesavladiv u pobjedi Chelseaja nad Liverpoolom

Posljednju utakmicu sinoćnjeg programa na International Champions Cupu odigrali su Chelsea i Liverpool.

Plavci su slavili sa 1:0, a jedini pogodak je viđen već u 10. minuti utakmice. Na asistenciju Fabregasa, Cahill je pogodio za vodstvo Chelseaja.

U nastavku utakmice viđeno je nekoliko prilika na obje strane, ali se rezultat nije mijenjao. Vrijedi istaći da je Cesc Fabregas u 70. minuti zaradio crveni karton, ali manjak igrača na terenu nije koštao Chelsea do kraja susreta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naš reprezentativni golman Asmir Begović branio je svih 90 minuta za pobjednički tim, a imao je i jednu odličnu odbranu u prvom poluvremenu nakon udarca Coutinha.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi