Nije se dugo čekalo

Ronaldo odgovorio Mourinhu na provokacije

Portugalski stručnjak Jose Mourinho jučer je kritikovao Cristiana Ronalda zbog njegovog ponašanja pred sami kraj finalnog meča Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Ronaldo je tada, poput trenera, naređivao fudbalerima svoje reprezentacije šta da rade i sve vrijeme je skako pored aut linije, a Jose smatra da to nije mnogo pomoglo njegovim saigračima.

"On je bio previše emotivan, a to sigurno ne pridonosi momčadi i tome da im bude lakše", između osalog rekao je Mourinho.

Na odgovor Cristiana se nije čekalo dugo. Ronaldo je na društvenim mrežama postavio fotografiju na kojoj su s njim Pepe, Fonte i Bruno Alves s peharom prvaka Evrope, te je uz fotografiju dodao i poruku: 'Respektirao sam sve trenere i pokušao naučiti od njih. A kao što se kaže u mojoj zemlji, ne pljujem u tanjur iz kojeg jedem'.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li se ova poruka zaista odnosila na Mourinha, teško je reći, ali sigurno da Ronalda nije želio ostati dužan treneru Manchester Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.