Francuz na pragu Old Trafforda

Juventus pustio Pogbu na ljekarske preglede

Svi engleski mediji prenijeli su danas da je Juventus dao dozvolu Pogbi da ode na ljekarske preglede u Manchester United.

Pogba je upravo zbog toga napustio odmor u New Yorku te je došao u Manchester gdje bi navodno sve trebalo biti riješeno veoma brzo.

Iako Allegri tvrdi da očekuje Pogbu da će se vratiti u Juventus već sutra nakon nešto dužeg odmora, svi pričaju o tome da se to neće desiti, već da će postati novi fudbaler Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Transfer bi trebao biti vrijedan oko 110 miliona eura plus 10 miliona eura bonusa koliko bi Pogba trebao dobiti u slučaju dobrih igara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.