Široki danas gostuje Čeliku

Brekalo: Slijede lakši mečevi i pobjede

M. Maksimović

Slavko Brekalo će i u Zenici na Bilinom polju u tandemu sa Borisom Pandžom predstavljati posljednju prepreku pred golom Širokog Brijega koji u dosadašnja četiri kola nije osjetio slast pobjede, što je ubjedljivo najlošiji start ovog kluba u posljednjih deset sezona. 

Da bi se dojam popravio potrebno je danas pobijediti Čelik, a Brekalo vjeruje da je konačno došlo vrijeme i za to.

“Poznajemo vrlo dobro tim Čelika koji ima dosta kvalitetnih igrača, ali i određenih mana u igri. Mi moramo početi skupljati bodove i približiti se vrhu tabele. Očekujem tešku utakmicu, ali i dobru igru našeg tima“, rekao je Brekalo za SportSport.ba.

Osvrnuo se stoper Širokog i na uvodna kola u kojima tim sa Pecare nije briljirao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Objektivno moglo je bolje, posebice tu mislim na meč protiv Viteza koji smo morali pobijediti. Remizirati sa Slobodom i Zrinjskim trenutno nije neuspjeh. Slijede lakši mečevi i ja se nadam pobjede“, dodao je.

U timu Širokog Brijega danas neće biti Wagnera Santosa Laga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.