Nani se kaje

"Dolazak u United mi je najgori trenutak u životu"

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Luis Nani tvrdi kako mu je potpis za Manchester United najgori trenutak u karijeri.

Portugalac je 2007. godine stigao na Old Trafford kao veliko pojačanje iz lisabonskog Sportinga, ali se u osam godina nije naigrao na Old Traffordu.

Priliku je dobijao s klupe, ali je ipak skupio 240 nastupa uz 40 postignutih pogodaka. Ipak, žali što je došao na Teatar snova.

"Trebao je to biti najljepši trenutak u životu, ali se pretvorio u najgori.  Kada potpišete takav ugovor, vjerujete da će ljudi stati iza vas i da će vas podržati. Međutim, bude drugačije. Potom dođe stres, povrede. To me je sve unazadilo", rekao je Nani za Guardian.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nani je trenutno član Valencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.