United ponudio Roja za Portugalca
Foto: EPA

Nude Argentinca za Fontea

United ponudio Roja za Portugalca

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho izrazio je želju da u svom timu u novoj sezoni ima i portugalskog štopera iz Southamptona Josea Fontea.

Vjeruje se kako bi ovaj fudbaler mogao biti posljednje ovoljetno pojačanje Crvanih đavola, a pored novca tim s Old Trafforda je spreman za usluge 32-godišnjeg defanzivca ponuditi i Marcosa Roja.

Argentinac se očigledno ne nalazi u velikim planovima Posebnog. Spreman ga je prepustiti Southamptonu u ovom transferu, pa bismo Roja u nastavku sezone mogli gledati na St. Mary stadionu.

Fonte je član popularnih Svetaca od 2010 .godine, a u karijeru je igrao većinom za menje klubove u Portugalu, te engleski Crystal Palace.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S reprezentacijom ove zemlje je osvojio Euro u Francuskoj, gdje je sjajnim igrama privukao pažnju Josea Mourinha, pa ćemo ga kako stvari stoje gledati na Teatru snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi