Vezni fudbaler Metalleghea

Radulović: Na Koševo ne idemo sa bijelom zastavicom

Posljednju utakmicu 6. kola Premijer lige BiH u ponedjeljak (17.30h) odigraće ekipe Sarajeva i Metalleghea.

Bordo tim pokušaće na Koševu da upiše treću domaću pobjedu u ovoj sezoni, dok će Metalleghe protiv favorizovanog rivala tražiti prekid crne serije.

Jajčani su nakon pobjede u prvom kolu vezali četiri poraza, koji su ih doveli na pretposljednje mjesto na tabali.

"Utakmica sa Sarajevom dolazi u nezgodan trenutak po nas. Ušli smo u seriju loših rezultata, ali na Koševo ne idemo sa bijelom zastavicom. Smatram da ova ekipa posjeduje kvalitet za središnji dio tabele", izjavio je za naš portal Aleksandar Radulović, vezni fudbaler Metalleghea. 

Radulović smatra da trenutna pozicija na tabeli nije realan pokazatelj kvaliteta njegovog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U nekoliko utakmica nismo bili na svom nivou, a takođe nismo imali ni sportske sreće. Nadam se da će nam se to vratiti u predstojećim duelima. Sarajevo ima odličnu ekipu i svakako da respektujemo rivala, međutim, svjesni smo da možemo napraviti pozitivan rezultat i stoga ćemo ostaviti zadnji atom snage kako bi ostvarili naš cilj", zaključio je Radulović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.