Radulović: Metalleghe je novi izazov u mojoj karijeri

Radulović odradio prvi trening na Mračaju

Radulović: Metalleghe je novi izazov u mojoj karijeri

S. Mlaćo

Kako je SportSport.ba jučer i najavio, Aleksandar Radulović (29) novo je pojačanje Metalleghea. 

Iskusni veznjak na Mračaj dolazi iz Zrinjskog, s kojim je u prošloj sezoni osvojio šampionsku titulu. 

Ipak, na kraju sezone rastao se sa Plemićima, ali će sigurno biti veliko pojačanje u veznom redu novog člana Premijer lige naše zemlje. Radulović je danas i obavio prvi trening sa novim saigračima.

- “U Jajcu igra dosta igrača koje poznajem i koji su mi o klubu rekli sve najbolje. Pratio sam streloviti razvoj ovog kluba koji više nije nepoznanica u BiH. Stoga sam se odlučio da prihvatim ponudu novog premijerligaša, biće to novi izazov u mojoj karijeri. Vjerujem da ću se brzo uklopiti u način rada i igre koju preferira trener Bašić“, izjavio je Radulović za naš portal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Metalleghe BSI će sutra u generalci pred početak sezone odmjeriti snage sa Željezničarom, a susret će biti odigran na stadionu Grbavica sa početkom u 18:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi