Radulović: Nismo zaslužili poraz

Fudbaler Metalleghea

Radulović: Nismo zaslužili poraz

Banjalučanin Aleksandar Radulović ovog ljeta prešao je u redove novog premijerligaša, ekipu Metalleghea.

29-godišnji vezni fudbaler uspio je u veoma kratkom roku da se privikne na novu sredinu, a svoje znanje i vještine demonstrirao je u susretu trećeg kola Premijer lige BiH, u kojem je njegova ekipa kao gost poražena od sastava Mladost DK rezultatom 3:2.

Radulović je pružio odličnu partiju, te je upisao i dva pogotka. Posebno treba istaći evrogol krajem prvog poluvremena, kojim je smanjio zaostatak svoje ekipe na 2:1.

"Primili smo dva jeftina gola na početku utakmice, tako da nam je kasnije bilo teško da se vratimo i uspostavimo ravnotežu. Ipak, uspjeli smo da damo gol prije kraja prvog poluvremena i uhvatimo rezultatski priključak. Na startu drugog perioda imali smo nekoliko stopostotnih šansi, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Mislim da je najrealniji bio neriješen ishod, međutim, šta je tu je. Ne bih da duboko ulazim u sudijske odluke, ali smatram da smo u nekoliko navrata drastično oštećeni, pogotovo u prvih 45 minuta kada nam nije sviran čist penal", rekao je za SportSport.ba Aleksandar Radulović, fudbaler Metalleghea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jajčani se nakon tri odigrane utakmice nalaze na 8. mjestu tabele sa tri osvojena boda. U narednom kolu Metalleghe će gostovati ekipi Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi