Ključna utakmica za Rimljane

Roma lovi grupnu fazu LP, Džeko ponovo starter

Roma će za nešto manje od jednog sata započeti jednu od najvažnijih, možda i najvažniju utakmicu u ovoj sezoni, iako je ona praktično tek počela.

Fudbaleri rimskog kluba na svom terenu dočekuju Porto, protiv kojeg će tražiti plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Prvi meč u Portugalu završen je rezultatom 1:1, pa će stoga Romi odgovarati bilo kakva pobjeda ili remi bez golova. Ulog je ogroman.

Trener Rome Luciano Spalletti je odabrao tim s kojim će započeti ovu veoma važnu utakmicu, a vrh napada je naravno rezervisan za Edina Džeku.

Roma: Szczesny, Peres, Manolas, De Rossi, Jesus, Nainggolan, Paredes, Strootman, Salah, Perotti, Džeko.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Porto: Casillas, Maxi Pereira, Marcano, Andre Silva, Alex Telles, Herrera, Corona, Andre Andre, Danilo, Otavio, Felipe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.