Pobjeda Sloge

Ibrahimović za prvu pobjedu Sloge

Midhat Šljivak

Sloga iz Siminog Hana stigla je do prve povjede u Prvoj ligi Federacije. Ovaj tim je danas dočekao Budućnost iz Banovića, te je slavio pobjedu s minimalnih 1:0.

Nije ovaj meč donio naročito lijep fudbal. Obje ekipe su imale nekoliko pokušaja prema protivničkom golu, ali je utakmica bila dosta negledljiva.

Ipak, na kraju je postignut jedan gol, a postignut je u 71. minuti meča. Mrežu gostujućeg tima pogađa mladi napadač Mirel Ibrahimović za ispostaviće se tri boda za Slogu.

Ovo je prvi trijumf ovog tima u Prvoj ligi Federacije.

Prva liga, 3. kolo:

Sloga - Budućnost 1:0 (Ibrahimović 71')

Sloga: Hamzabegović, Mehić, Fejzić, Salihović, Todorović Davor, Vejzović, Radovanović, Habibović, Islamović, Musić, Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Budućnost: Mujkić, Đezić, Zulić, Aljukić, Kavazović, Pirić, Mujić, Kovačević, Mahmutović, Idrizović,  Džinić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.