Nesvakidašnji gaf britanskog magazina

U timu kola PL se nalazi igrač koji uopšte nije nastupio

Ko radi, taj i griješi, ali rijetko se prave kardinalne greške kakvu je napravio britanski magazin Metro.

Ekipa Metroa je tradicionalno sastavila svoj idealni tim kola u Premiershipu, ali je ovoga puta u njega uvrstila igrača koji uopšte nije nastupio.

Lijevi bek Evertona Danny Rose zbog povrede nije igrao u visokoj pobjedi nad Stokeom (4:0), ali ga to nije spriječilo da se nađe u društvu De Bruynea, Coste, Firmina i ostalih fudbalera koji su obilježili 4. kolo.

Da nije riječ samo o grafičkoj pogrešci dokaz je i opis koji se nalazi ispod fotografije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rose je jedna od mnogih Tottenhamovih zvijezda koja je igrala na svom nivou protiv Stokea nakon lošeg početka prvenstva. Dao je veliki doprinos igri Tottenhama na obje strane terena".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.